martes, 21 de abril de 2020

Tornem de Pasqua


Bon dia, families!

Hui tornem a la normalitat dels dies lectius des de casa. S´han acabat els dies de vacances/descans de Pasqua. Cal reiniciar-se i posar-se a la feina. 

Hui vos parlem de les TAULETES DIGITALS i dels beneficis del seu ús adequat.

Les tauletes, pissarres digitals i els materials interactius constitueixen una font de recursos didàctics que doten d'un component motivacional afegit a les activitats escolars, afavorint l'atenció a la diversitat. 

Per a nosaltres és una eina que afavoreix el desenvolupament de l'autonomia personal i de l´aprenentatge. Desenvolupa la creativitat  i ajuda a reforçar les funcions executives, continguts donats, etc

Recomanem:
- Programar temps breus d'activitat amb la tauleta
- Presència d'algun adult acompanyant al xiquet/a.
- Combinar amb altres activitats: lectura, escriptura, càlcul, motricitat…

Si punxeu a la pestanya d’ APPs EDUCATIVES trobareu un recull de les que més ens agraden. Moltes ja les conegueu perquè les treballem al col·le.




Buenos días, familias!

Hoy volvemos a la normalidad de los días lectivos desde casa. Se han acabado los días de vacaciones/descanso de Pascua. Toca reiniciarse y ponerse manos a la obra. 

Hoy os hablamos de las TABLETAS DIGITALES y de los beneficios de su uso adecuado.

Las tabletas, pizarras digitales y los materiales interactivos constituyen una fuente de recursos didácticos que dotan de un componente motivacional añadido a las actividades escolares, favoreciendo la atención a la diversidad. 

Para nosotros es una herramienta que favorece el desarrollo de la autonomía personal y del aprendizaje. Desarrolla la creatividad  y ayuda a reforzar las funciones ejecutivas, contenidos dados, etc

Recomendamos:

- Programar tiempos breves de actividad con la tableta

- Presencia de algún adulto acompañante al niño/a.

- Combinar con otras actividades: lectura, escritura, cálculo, motricidad …

Si pincháis la pestaña de Apps EDUCATIVAS encontraréis una compilación de las que más nos gustan. Muchas ya las conoceis porque las trabajamos en el cole.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

TANQUEM EL BLOC FINS SETEMBRE

RES ENS ATURARÀ Benvolgudes famílies, Ha arribat el dia de finalitzar el curs. Les vostres PT's del CEIP Carraixet vos hem preparat...