Bo, xiquets i xiquetes...Ja estem en PASQUA!
Aixina que com continuem confinats a casa, caldrà buscar activitats per a fer amb família en estos dies. I com que a nosaltres ens agrada la cuina hem pensat que quina manera millor de fer alguna cosa divertida que cuinar....
I ja que estem en Pasqua hem pensat que unes bones "llesquetes amb ou" ens podran ajudar a endolçar millor estos dies. A més, segur que els ingredients els tenim a casa.
Poseu-vos el davantal i anem enllà!
Ingredients:
• Pa dur de varios dies.
• Llet
• Ous
• Oli d'oliva
• Canyella en pols i en branca
• Sucre
• Pell de llima.
Preparació:
PRIMER PAS: Bullim la llet un parell de minuts després de posar-li una branqueta de canyella i una pell de llima, i la traiem deixant-la refredar.
SEGON PAS: Mentrestant, tallem el pa a llesques de centímetre i mig aproximadament de grosetes
TERCER PAS: Haurem d'usar qualsevol pa que no es desfasa fàcilment i que aguante el remullat sense trencar-se
QUART PAS: Traiem la canyella i la llima i posem en un plat gran o una safata les llesques, i les remullarem amb la llet fins que s´empapen.
CINQUÉ PAS: Posarem una paella a foc alt amb abundant oli d'oliva i la deixarem calfar.
SISÉ PAS: Mentrestant, haurem batut en un plat els ous com per a truita, i banyarem bé en ells cada llesqueta abans de posar-la a fregir en la paella.
SETÉ PAS: Quan estiga ben daurada pels dos costats, es trau i s´escorre l'oli sobre una safata amb paper de cuina.
HUITÉ PAS: S'empolvoren de sucre i canyella en pols i es trauen a la taula ben calentes.
NOVÉ PAS: Espereu que es gelen i compartiu amb la família!!!!!
I ÚLTIM PAS: Feu una foto de les vostres llesquetes (i si voleu eixir en la foto,vosaltres també) i la compartiu ací al Blog. Ens agradaria vore eixes LLESQUETES AMB OU PASQÜERES!
Bueno, niños y niñas...Ya estamos en PASCUA!
Así que como continuamos confinados en casa, habrá que buscar actividades para hacer en familia en estos días. Y como a nosotras nos gusta la cocina, hemos pensado que qué manera mejor de hacer algo divertido que cocinar....
Y como estamos en Pascua hemos pensado que unas buenas "torrijas" nos podrán ayudar a endulzar estos días. Además, seguro que los ingredientes los tenemos en casa.
Poneos el delantal y vamos allá!
Ingredientes:
• Pan duro de varios días.
• Leche
• Huevos
• Aceite de oliva
• Canela en polvo y en rama
• Azúcar
• Piel de limón.
Preparación:
PRIMER PASO: Hervimos la leche un par de minutos después de ponerle una ramita de canela y una piel de limón, y la sacamos dejándola enfriar.
SEGUNDO PASO: Mientras tanto, cortamos el pan en rebanadas de centímetro y medio aproximadamente.
TERCER PASO: Tendremos que usar cualquier pan que no se desmigue fácilmente y que aguante el remojo sin romperse
CUARTO PASO: Sacamos la canela y el limón y ponemos en un plato grande o una bandeja las rebanadas, y las remojaremos con la leche hasta que se empapen.
QUINTO PASO: Pondremos una paella a fuego alto con abundante aceite de oliva y la dejaremos calentar.
SEXTO PASO: Mientras tanto, habremos batido en un plato los huevos como para tortilla, y empaparemos bien en ellos cada rebanada antes de ponerla a freír en la paella.
SÉPTIMO PASO: Cuando esté muy dorada por los dos lados, se saca y se escurre el aceite sobre una bandeja con papel de cocina.
OCTAVO PASO: Se espolvorean de azúcar y canela en polvo y se sacan a la mesa bien calientes.
NOVENO PASO: Esperad a que se enfríen y compartid con la familia!!!!!
Y ÚLTIMO PASO: Haced una foto a vuestras torrijas (y si queréis salir en la foto ,vosotros también) y la compartís aquí en el Blog. Nos gustaría ver esas TORRIJAS PASCUERAS!
No hay comentarios:
Publicar un comentario