miércoles, 22 de abril de 2020

POSA A PROVA LES TEUES HABILITATS!

Hola a tots i totes!

Us proposem diferents activitats interactives de la zonaClic. Són tasques per a treballar la memòria, l'atenció, percepció, raonament…d'una forma lúdica.

Us animem a entrar i realitzar les que us resulten més interessants.



Per accedir al recurs fes clic en ENLLAÇ.

1.-  ACTIVITATS D’ENRIQUIMENT INTEL·LECTUAL 

M. Jesús Conangla

A través de las actividades propuestas se trabajan las siguientes aptitudes: percepción, memoria, atención, estructuración espacial, pensamiento y matemática. Las actividades están repartidas, según distintos grados de dificultad, en los tres ciclos de primaria.

A través de les activitats proposades es treballen les següents aptituds: percepció, memòria, atenció, estructuració espacial, pensament i matemàtica. Les activitats estan repartides, segons diferents graus de dificultat, en els tres cicles de primària.


ENLLAÇ 1


 2.- ENTRENAMIENTO MENTAL 
Gabriel González i Manel Plou

Actividades de entrenamiento mental del mismo estilo que el famoso juego Brain Training de Nintendo. A lo largo del proyecto encontramos actividades de identificación de colores, completar dibujos, encontrar el grupo de más o menos valor de monedas, encontrar la silueta de un dibujo determinado, actividades de cálculo mental, ordenación de números, etc...Recomendado segundo-tercer ciclo.

Activitats d'entrenament mental del mateix estil que el famós joc Brain Training de Nintendo. Al llarg del projecte trobem activitats d'identificació de colors, completar dibuixos, trobar el grup de més o menys valor de monedes, trobar la silueta d'un dibuix determinat, activitats de càlcul mental, ordenació de números, etc...Recomanat segon-tercer cicle.

ENLLAÇ 2



3.- PEMSA Programa d’entrenament mental
 David Beltrán Dumont

Actividades repartidas en tres bloques que corresponden a los tres ciclos de educación primaria y que tienen como objetivo desarrollar y mejorar procesos psicológicos básicos que después repercutirán en las diversas áreas del currículum (memoria, atención, observación, percepción, intuición, razonamiento...).

Activitats repartides en tres blocs que corresponen als tres cicles d'educació primària i que tenen com a objectiu desenvolupar i millorar processos psicològics bàsics que després repercutiran en les diverses àrees del currículum (memòria, atenció, observació, percepció, intuïció, raonament...).

ENLLAÇ  3 






No hay comentarios:

Publicar un comentario

TANQUEM EL BLOC FINS SETEMBRE

RES ENS ATURARÀ Benvolgudes famílies, Ha arribat el dia de finalitzar el curs. Les vostres PT's del CEIP Carraixet vos hem preparat...