viernes, 22 de mayo de 2020

RACÓ DE LA CALMA

EL BOTÓ DE LA PAUSA

¡Buenos días, familias!
Acabamos una semana más de confinamiento. Ya va quedando menos y sabemos que lo estáis haciendo muy bien. Hoy os traemos una actividad relajada, de esas que hacemos en el cole en nuestro RINCÓN DE LA CALMA, donde damos tanta importancia a la respiración, a estar calmados para poder prestar una mejor atención a todo lo que nos rodea.
La meditación guiada es una herramienta sencilla y eficaz, que se adapta perfectamente a las necesidades de los pequeños y les aporta beneficios inmediatos. La actividad de hoy la puede realizar toda la familia. Va dirigida a niños y niñas de 2 a 12 años. El título ya nos da una pista de su objetivo: "El botón de la pausa" sacado del libro "Tranquilos y atentos como una rana" de Eline Snel. 
A veces nos ponemos nerviosos y no podemos hacer nada, todo nos sale mal. O simplemente, necesitamos hacer un "descanso mental" para seguir con más fuerza.... Así que poneos cómodos, buscad un lugar tranquilo, bajáis la luz, pincháis el enlace y.....a escuchar y a respirar!


Bon dia, famílies!
Acabem una setmana més de confinament. Ja va quedant menys i sabem que ho esteu fent molt bé. Hui us portem una activitat relaxada, de les que fem en el col·le en el nostre RACÓ DE LA CALMA, on donem tanta importància a la respiració, a estar calmats per a poder prestar una millor atenció a tot el que ens envolta.

La meditació guiada és una eina senzilla i eficaç, que s'adapta perfectament a les necessitats dels menuts i els aporta beneficis immediats. L'activitat de hui la pot realitzar tota la família. Va dirigida a xiquets i xiquetes de 2 a 12 anys. El títol ja ens dóna una pista del seu objectiu: "El botó de la pausa" del llibre "Tranquilos y atentos como una rana" de Eline Snel. 
De vegades ens posem nerviosos i no podem fer res, tot ens ix malament. O simplement, necessitem fer un "descans mental" per a seguir amb més força.... Així que poseu-vos còmodes, busqueu un lloc tranquil, baixeu la llum, punxeu l'enllaç i.....a escoltar i a respirar!
                             👉 https://www.youtube.com/watch?v=J2m56TQoZlM

No hay comentarios:

Publicar un comentario

TANQUEM EL BLOC FINS SETEMBRE

RES ENS ATURARÀ Benvolgudes famílies, Ha arribat el dia de finalitzar el curs. Les vostres PT's del CEIP Carraixet vos hem preparat...