Bon dia, famílies
Ja estem acabant la sisena setmana de
confinament. Esteu fent-ho molt bé!
Hui vos portem una altra recepta de cuina
per a fer en família: GOMINOLES CASOLANES, sanes i saboroses.
La trobareu
punxant a la pestanya de RECEPTES DE CUINA EN FAMÍLIA.
Vos van a encantar! Bon cap de
setmana, ens veiem dilluns
Buenos días, familias
Ya estamos acabando la sexta semana de
confinamiento. ¡Lo estáis haciéndolo muy bien!
Hoy os traemos otra receta de cocina para hacer
en familia: GOMINOLAS CASERAS,
sanas y sabrosas.
La encontraréis pinchando en la pestaña de RECEPTES
DE CUINA EN FAMÍLIA.
¡Os van a encantar! Buen fin de semana, nos vemos el lunes
INGREDIENTS
(per a unes 35 gominoles)
-
175 gr de
maduixes o qualsevol altra fruita
-
110 ml d'aigua
-
½ cullerada de
suc de llima
-
130 gr de sucre
o emplafona
-
2 sobres de
gelatina neutra en pols
-
Oli de gira-sol
o d'oliva suau
-
Sucre per a arrebossar
(opcional)
-
Motles de
glaçons
PREPARACIÓ
1.
Posem les
maduixes o la fruita que vulguem utilitzar en la batedora i triturem.
2.
Afegim l'aigua,
el suc de llima, el sucre i la gelatina, i calfem en un recipient removent.
No ha de bullir
3.
Greixem amb una
mica d'oli de gira-sol uns motles o glaçoneres, i els emplenem amb la mescla.
Deixem refredar unes 2 hores en la nevera.
4.
Desemmotlleu, i
arrebossem amb sucre al gust en el moment de consumir-les (opcional)
NOTES
a)
Pot substituir-se
la maduixa per qualsevol altra fruita. També es pot utilitzar la fruita
congelada que venen als supermercats.
b)
Si no tenim
espai en la nevera podem deixar reposar els motles a temperatura ambient 12
hores.
c)
c) Si no es
disposa de motles o glaçoneres pot usar-se una font i una vegada solidificat,
tallar-ho en porcions.
|
INGREDIENTES
(para unas
35 gominolas)
-
175 gr de fresas o cualquier otra fruta
-
110 ml de agua
-
½ cucharada de zumo de limón
-
130 gr de azúcar o panela
-
2 sobres de gelatina neutra en polvo
-
Aceite de girasol o de oliva suave
-
Azúcar para rebozar (opcional)
-
Moldes de cubitos de hielo
PREPARACIÓN
1.
Ponemos las fresas o la fruta que queramos utilizar en la batidora y
trituramos.
2.
Añadimos el agua, el zumo de limón, el azúcar y la gelatina, y calentamos
en un recipiente removiendo. No debe hervir
3.
Engrasamos con un poco de aceite de girasol unos moldes o cubiteras, y
los rellenamos con la mezcla. Dejamos enfriar unas 2 horas en la nevera.
4.
Desmoldamos, y rebozamos con azúcar al gusto en el momento de consumirlas
(opcional)
NOTAS
a)
Puede sustituirse la fresa por cualquier otra fruta. También se puede
utilizar la fruta congelada que venden en supermercados.
b)
Si no tenemos espacio en la nevera podemos dejar reposar los moldes a
temperatura ambiente 12 horas.
c)
Si no se dispone de moldes o cubiteras puede usarse una fuente y una vez
solidificado, cortarlo en porciones.
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario