viernes, 24 de abril de 2020

RECEPTA DE GOMINOLES

 
Bon dia, famílies
Ja estem acabant la sisena setmana de confinament. Esteu fent-ho molt bé! 
Hui vos portem una altra recepta de cuina per a fer en família: GOMINOLES CASOLANES, sanes i saboroses. 
La trobareu punxant a la pestanya de RECEPTES DE CUINA EN FAMÍLIA. 

Vos van a encantar!  Bon cap de setmana, ens veiem dilluns



Buenos días, familias
Ya estamos acabando la sexta semana de confinamiento. ¡Lo estáis haciéndolo muy bien!
Hoy os traemos otra receta de cocina para hacer en familia: GOMINOLAS CASERAS, sanas y sabrosas. 
La encontraréis pinchando en la pestaña de RECEPTES DE CUINA EN FAMÍLIA.
¡Os van a encantar!  Buen fin de semana, nos vemos el lunes


 

INGREDIENTS
(per a unes 35 gominoles)

-        175 gr de maduixes o qualsevol altra fruita
-        110 ml d'aigua
-        ½ cullerada de suc de llima
-        130 gr de sucre o emplafona
-        2 sobres de gelatina neutra en pols
-        Oli de gira-sol o d'oliva suau
-        Sucre per a arrebossar (opcional)
-        Motles de glaçons

        
PREPARACIÓ
1.             Posem les maduixes o la fruita que vulguem utilitzar en la batedora i triturem.
2.            Afegim l'aigua, el suc de llima, el sucre i la gelatina, i calfem en un recipient removent. No ha de bullir
3.            Greixem amb una mica d'oli de gira-sol uns motles o glaçoneres, i els emplenem amb la mescla. Deixem refredar unes 2 hores en la nevera.
4.            Desemmotlleu, i arrebossem amb sucre al gust en el moment de consumir-les (opcional)

NOTES
a)     Pot substituir-se la maduixa per qualsevol altra fruita. També es pot utilitzar la fruita congelada que venen als supermercats.
b)     Si no tenim espai en la nevera podem deixar reposar els motles a temperatura ambient 12 hores.
c)       c) Si no es disposa de motles o glaçoneres pot usar-se una font i una vegada solidificat, tallar-ho en porcions.

INGREDIENTES
(para unas 35 gominolas)

-         175 gr de fresas o cualquier otra fruta
-         110 ml de agua
-         ½ cucharada de zumo de limón
-         130 gr de azúcar o panela
-         2 sobres de gelatina neutra en polvo
-         Aceite de girasol o de oliva suave
-         Azúcar para rebozar (opcional)
-         Moldes de cubitos de hielo


PREPARACIÓN
1.      Ponemos las fresas o la fruta que queramos utilizar en la batidora y trituramos.
2.     Añadimos el agua, el zumo de limón, el azúcar y la gelatina, y calentamos en un recipiente removiendo. No debe hervir
3.     Engrasamos con un poco de aceite de girasol unos moldes o cubiteras, y los rellenamos con la mezcla. Dejamos enfriar unas 2 horas en la nevera.
4.     Desmoldamos, y rebozamos con azúcar al gusto en el momento de consumirlas (opcional)

NOTAS
a)     Puede sustituirse la fresa por cualquier otra fruta. También se puede utilizar la fruta congelada que venden en supermercados.
b)     Si no tenemos espacio en la nevera podemos dejar reposar los moldes a temperatura ambiente 12 horas.
c)     Si no se dispone de moldes o cubiteras puede usarse una fuente y una vez solidificado, cortarlo en porciones.










No hay comentarios:

Publicar un comentario

TANQUEM EL BLOC FINS SETEMBRE

RES ENS ATURARÀ Benvolgudes famílies, Ha arribat el dia de finalitzar el curs. Les vostres PT's del CEIP Carraixet vos hem preparat...