lunes, 6 de abril de 2020

RECURSOS INTERACTIUS MATEMÀTIQUES

COMENCEM LA QUARTA SETMANA


Hola famílies!

Us indiquem a continuació algunes pàgines amb recursos digitals relacionats amb continguts de l'àrea de matemàtiques (numeració, càlcul mental, operacions, ...). L'objectiu és que seleccioneu i compartiu amb els vostres fills i filles aquells jocs i activitats que donen resposta als continguts que vulgueu reforçar. Es recomana supervisar la utilització d'aquests recursos.
Esperem que us resulten interessants.


Os indicamos a continuación algunas páginas con recursos digitales relacionados con contenidos del área de matemáticas (numeración, cálculo mental, geometría...). El objetivo es que seleccionéis y compartáis con vuestros hijos e hijas aquellos juegos y actividades que den respuesta a los contenidos que queráis reforzar. Se recomienda supervisar la utilización de estos recursos.
Esperamos que os resulten interesantes.

1.- zonaClic

Clic està format per un conjunt d'aplicacions de software lliure. Trobareu una gran varietat d'aplicacions.

EDUCACIÓ INFANTIL

EDUCACIÓ PRIMÀRIA


2.- EL TANQUE MATEMÁTICO

3.- IXL

4.- GENMAGIC
Enllaç

5.- VEDOQUE
Enllaç



De forma específica hem seleccionat algunes activitast i jocs.

Compartim amb vosaltres una selecció d'enllaços a activitats que ens poden ajudar a repassar continguts matemàtics. Les podeu trobar a algunes de les pàgines indicades en l'entrada anterior.

Compartimos con vosotros una selección de enlaces a  actividades que nos pueden ayudar a repasar contenidos matemáticos. Las podéis encontrar en algunas de las páginas indicadas en la entrada anterior.

NUMERACIÓ

1.- Compten













TAULES DE MULTIPLICAR







PROBLEMES


UNITATS DE MESURA



1 comentario:

  1. hola soy Consuelo mama de 3 peques en el cole y quiero daros las gracias porque me va fenomenal lo de las mates , que yo siempre voy perdida ..

    ResponderEliminar

TANQUEM EL BLOC FINS SETEMBRE

RES ENS ATURARÀ Benvolgudes famílies, Ha arribat el dia de finalitzar el curs. Les vostres PT's del CEIP Carraixet vos hem preparat...